Beschrijving

WT Wonen biedt aan: Fjord 24 te Lelystad. Op loop-/ fietsafstand van het stadscentrum van Lelystad, aan de voorzijde van deze eengezinswoning is een carport met parkeren op eigen terrein. De woning is gelegen op een zonnige kavel van 177 m2 eigen grond en beschikt onder meer over een ruime tuingerichte woonkamer met ruime schuur achter in de tuin. De inbouwkeuken is voorzien van diverse apparatuur, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, basis badkamer, 4e slaapkamer en zonnig dakterras op de tweede verdieping. De zonnige, tuin is ook op het zuiden gesitueerd. Wonen op een vrij gelegen locatie nabij alle denkbare voorzieningen? Kom deze woning dan snel bekijken!

Indeling

Entree, ruime hal, meterkast, trapkast en toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal te bereiken aangebouwde stenen berging. Woonkeuken met inbouwkeuken in hoekopstelling met verschillende apparatuur met onder andere een dubbeldeurs koelkast, door de ruimte is er een mogelijkheid voor een grote eettafel. Ruime tuingerichte woonkamer met deur naar de tuin op het zonnige zuiden gesitueerd.

Eerste verdieping

Overloop. 3 ruime slaapkamers. Basis badkamer met douchehoek, wastafel, (tweede) toilet, radiator en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie. In de badkamer staat momenteel ook de wasmachine; deze kan eventueel naar de technische ruimte op de tweede verdieping. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Overloop. Vanaf de overloop toegang tot het zonnige dakterras. 4e royale slaapkamer. Technische ruimte/ berging met opstelplaats voor de CV- ketel (en mogelijkheden voor de wasmachine-/ wasdroger).

Balkon

Vanaf de overloop op de tweede verdieping te bereiken zonnig dakterras op het zuiden.

Tuin

Aangelegde tuin op het zuiden onder meer voorzien van, diverse beplanting en houten berging achter in de tuin. Aan de voorzijde van de woning parkeren onder de carport. veel parkeergelegenheid in omgeving.

Bijzonderheden

- Zonnige tuin (en dakterras) op het zuiden.
- Op loop-/ fietsafstand van stadscentrum van Lelystad gelegen.
- Parkeren onder carport op eigen terrein.
- 4 slaapkamers.
- Bouwjaar 1971.
- 177 m2 eigen grond.
- Oplevering in overleg.

*** Prijs € 295.000.- KK ***

Kenmerken