Beschrijving

Unieke kans om in een ruim en prettig huis te wonen.

Deze riante woning heeft een dubbele functie en daarom twee voordeuren, twee woningen in één! Het is nummer 18 22 een ruime woning en nummer 18 20 en heeft nu een werk functie als fysiotherapie praktijk.
Er zijn maar 4 woningen van dit type in heel Lelystad! Deze woning heeft verschillende mogelijkheden, een generatiewoning, woon werk, salon aan huis, woon zorg woning of gewoon een woning met veel ruimte.
Op loopafstand van bus/- treinstation, staat deze zeer ruime ééngezinswoning (bouwjaar 1981) De woning is zeer goed onderhouden, en beschikt onder meer over een zéér ruime tuingerichte woonkamer op een kavel van 265 m² eigen grond en voorzien van een fraai, aangelegde achtertuin.

Indeling

De Veste 18 22. Entree met hal, meterkast en toegang tot het toilet. Deur naar de ruime woonkamer, keuken en zicht op de gezellige tuin. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer. De hoekkeuken is praktisch ingericht met inbouwapparatuur zoals gaskookplaat met 5 pitten, afzuigkap, oven met magnetronfunctie, vaatwasser en koelkast. De keuken is  voorzien van een mooi werkblad in lichte kleuren.
De Veste 18 20. Entree met hal, meterkast en toegang tot het toilet. Deur naar werkruimte / kantoor, berging en trap opgang naar eerste verdieping.

Eerste verdieping

Eerste verdieping De Veste 18 22. Twee ruime slaapkamers met bergruimte, een badkamer en balkon. 
Eerste verdieping De Veste 18 20. Deur naar werkruimte / kantoor, berging.

Tweede verdieping

De Veste 18 22. Tweede verdieping is voor zien van een overloop met opstelplaats voor de CV, deur naar de ruime zolderkamer met bergruimte.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van verschillende terrassen en een achterom. De tuin is omgeven door planten en bloemen, wat een prettig en rustig gevoel geeft

Bijzonderheden

Tal van mogelijkheden:
Er zijn tal van mogelijkheden voor deze woon werk woning u kunt denken aan de mogelijkheid van bijvoorbeeld:
-Meergeneratiewoning.
-woon werk / praktijk ruimte
-woon zorg woning.
-Gewoon een grote woning om lekker te wonen.

- Totaal oppervlakte ca 224 m2
- Perceeloppervlakte 265 m2
- Energielabel B
- 3 royale slaapkamers, mogelijkheid voor 4e en 5e kamer
- Er zijn 2 Parkeerplaatsen op eigen terrein
- Voortuin onder architectuur aangelegd
- Loopafstand van het treinstation
- Loopafstand van winkelcentrum 't Lelycentre en het Stadshart.
- Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken