Beschrijving

Algemeen:
Groot verzamelbedrijfspand met showroom, kantoren en opslagruimtes gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. Het bedrijventerrein Noordersluis, gelegen in het zuidwesten van Lelystad, is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting Noord Nederland. Daarnaast bent u via de Houtribdijk snel in Noord-Holland. Er is eveneens een uitstekende busverbinding (op 3 minuten loopafstand).

Bolderweg 72 A (1e verdieping):
Totaal circa 250 m² gebruiksoppervlak op de 1e verdieping. Deze ruimte leent zich perfect voor een showroom met of zonder kantoorruimte. Er is reeds een kantine/vergaderruimte met pantry opstelling, een kantoor en toilet ruimte gerealiseerd.

De vrije hoogte is ca. 2.85 meter. De ruimte is voorzien van een gedeelde CV installatie (nieuwe eigen CV installatie is bespreekbaar) en wordt gedeeltelijk met radiatoren verwarmd. De gevels zijn volledig voorzien van raampartijen waardoor de ruimte heel licht is. Deze ruimte kan evt. worden gehuurd in combinatie met de ruimte 72 B. Het pand is voorzien van (basis) brandveiligheid voorzieningen. Tevens is er een alarm installatie aanwezig met doorschakeling naar de meldkamer (kost ca. €250 p/jaar, collectieve deelname verplicht).

Bouwaard, materialen en constructie:
Het geheel bestaat uit een staalconstructie met een betonnen verdiepingsvloer. De borstwering is een geïsoleerde betonplint. De gevels bestaan uit geïsoleerde binnendozen met geprofileerde stalen buitenbeplating aan de buitenzijde afgewerkt met een coating. De scheidingswanden binnen zijn opgetrokken met betonpanelen. Het dak bestaat uit stalen dakplaten met isolatie en een PVC-dakfolie.
De draagkracht van de vloer is 500 kg/m². Het bouwjaar van het gebouw is 2006.

PARKEREN:
Rondom het gebouw is parkeergelegenheid voor bezoekers. LET OP: er is extra parkeerruimte gecreëerd wat nog niet op de foto’s te zien is!!!

HUURSOM:
€ 850,- per maand.
De huur is BTW vrij!

SERVICEKOSTEN:
€ 35,- p/maand.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand vooruit.

HUUROVEREENKOMST:
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld.

HUURPRIJSINDEXERING:
Jaarlijks, op basis van bovengenoemd model met bijbehorende Algemene Bepalingen.

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:
Drie maanden huur.

OPLEVERING:
Per direct.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op nummer: 0320-200200. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar van het gebouw op nummer: 0320-322117. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken