Informatie

Over Wazzup
Wazzup ontwikkelt software voor makelaars. Een CRM systeem, Venum en een CMS systeem, Housenet. Meer dan 1300 makelaars in Nederland werken met onze producten. We zijn een groeiend en innovatief bedrijf, barstensvol ambitie. En we hebben een specifieke gedachte over hoe we software kunnen maken die uitstekend functioneert en toch betaalbaar is voor onze makelaars.

De Wazzup Way
Bij Mc Donalds zijn alle handelingen logisch en er wordt geen beweging teveel gemaakt. Tegelijkertijd is de productkwaliteit hoog en is het eindresultaat iedere keer hetzelfde, bij iedere MC Donalds, waar ook ter wereld, terwijl ongeschoolde medewerkers de handelingen kunnen verrichten. Wauw...

De 'Wazzup Way' betekent dat we opereren op basis van operational excellence.  Operational excellence zorgt voor een goede levering van onze diensten aan onze klanten en dat tegen de laagste kosten, in de minste tijd en met het grootste gemak. We streven naar een hoge mate van standaardisatie en een strakke beheersing van interne processen.

The Wazzup office
Wazzup is gevestigd op het Energy Business Park. Lekker dicht bij het centrum. De Energyclub  is een club voor zelfstandige professionals en voor groeiende ondernemingen. Het is een plek waar je rustig kunt werken, vergaderen of waar je met andere Energyclubleden tijdens de lunch of een borrel van gedachten kunt wisselen.  

Als we naar buiten kijken zien we leven. Er lopen mensen, wordt gesport, er rijden auto`s en treinen, alles beweegt. Net als Wazzup. Vanaf onze verdieping hebben we een inspirerend uitzicht op de wereld in beweging.

Op die verdieping...wordt heel hard gewerkt, soms tot laat in de avond. Daarom proberen we er een leuke werkomgeving van te maken. Serieus werk met ruimte voor ontspanning. Een zichtbare high-tech serverruimte, open kantoortuinen, onze warroom voor dagelijks overleg, de kantine met Bamisoep-hoek en Wii en regelmatig bezoek van makelaars die ons voeden met informatie over hun wensen en eisen.

Onze kernwaarden                                                           

  • Wij zijn extreem efficiënt en effectief.
  • Gedurfd ondernemerschap
  • Specialist in onze branches
  • Op ieder stoel een uitblinker
  • Wij zijn betrokken, open en sociaal.
  • Wij zijn met recht trots op wat wij doen.
  • 1 euro, 40 broden
  • Wij zijn betrouwbaar